Besttourism.ro > Cazare > Grecia > Halkidiki > Litoral Grecia Halkidiki Hotel ALEXANDER THE GREAT 4*

Cazare HOTEL ALEXANDER THE GREAT 4*

A+ A- Rezerva Imprima oferta Trimite prin Yahoo! Messenger
Poze  imagini  cazare  informatii
Poze  imagini  cazare  informatii Poze  imagini  cazare  informatii

HOTEL ALEXANDER THE GREAT 4*

Halkidiki, Grecia

Nordul Greciei pastreaza inca vie amintirea lui Alexandru cel Mare, fiecare coltisor avand rezonanta istorica. Acesta este si locul in care este amplasat ALEXANDER THE GREAT BEACH HOTEL, pe o frumoasa colina acoperita de paduri de pin vesnic verzi care coboara usor pana la nivelul unei plaje nesfarsite cu nisip fin si de un alb stralucitor din peninsula Kassandra, HALKIDIKI. Nordul Greciei pastreaza inca vie amintirea lui Alexandru cel Mare, fiecare coltisor avand rezonanta istorica. Acesta este si locul in care este amplasat ALEXANDER THE GREAT BEACH HOTEL, pe o frumoasa colina acoperita de paduri de pin vesnic verzi care coboara usor pana la nivelul unei plaje nesfarsite cu nisip fin si de un alb stralucitor din peninsula Kassandra, HALKIDIKI.

Litoral Grecia Halkidiki - Hotel ALEXANDER THE GREAT 4*

Litoral Grecia Halkidiki
Hotel ALEXANDER THE GREAT 4*
Precizari:
Halkidiki este o regiune aflata in nordul Greciei si compusa din 3 brate - Kassandra, Sithonia si Athos. Detine o linie de coasta care se intinde pe o distanta de 522 km si cuprinde plaje care variaza atat ca forme, cat si ca dimensiuni, de la plaje lungi cu nisip fin, la plaje mici, golfuri pitoresti, porturi mici si sate traditionale pescaresti.
Halkidiki atrage in fiecare an un numar mare de turisti prin oferta sa constituita dintr-un relief unic, golfuri izolate, o mare limpede cu apa cristalina, mici insulite si sate pitoresti unde poate fi admirata arhitectura traditionala.
Aici poate fi imbinat peisajul montan cu cel al marii, linistea si viata de noapte, cultura antica si cea moderna.
Turistii pot regasi hoteluri luxoase, pot participa la excursii si la viata de noapte si pot practica orice tip de turism. Prin reteaua de cai rutiere se poate ajunge usor atat pe plaja, cat si in regiunea de uscat a peninsulei.

Kassandra, peninsula vestica este renumita prin plajele lungi si padurile de brazi. Este un areal linistit cu plaje nisipoase, inconjurate de pini, accesul fiind facil la marea albastrui-verzuie. Dezvoltarea turistica a fost precedata de crearea unor facilitati organizate, hoteluri luxoase si de o serie de centre pentru divertisment, care laolalta au asigurat cadrul natural propice pentru petrecerea vacantelor.
Cea mai cunoscuta atractie turistica este pestera Petralona, situata la poalele muntilor Katsika (250 m. altitudine), loc in care a fost descoperit renumitul craniu de Arcaic Homosapiens impreuna cu unelte si ramasite de foc. Tot in Kassandra se pot vizita cele 2 catune Dionissiou si Zografou renumite prin traditionalismul tipic grecesc.
Alte atractii in zona sunt:
Nea Potidea (construit pe ruinele coloniei antice Corinthia),
muzeele din Polygros si Nea Moudania.
Numeroasele sate de pescari, plajele splendide si marea cristalina completeaza un peisaj care merita vazut.

Sithonia este peninsula de mijloc a regiunii Halkidiki si este la fel de frumoasa ca si Kassandra. In cadrul unui tur in Sithonia pot fi admirate peisajele nesfarsite, porturile mici pitoresti, plajele frumoase, golfurile izolate inconjurate de plantatiile de maslin, padurile verzi, satele pescaresti linistite si de asemenea arhitectura impresionanta a caselor si bisericilor.
Atractii:
Irmilia (26 km de Poligiros) renumit prin arhitectura constructiilor cat si prin biserici,
Metamorfossi si Nikitas cu plaje superbe si paduri de brazi,
Basilica Early Christian (2,5 km. de Nikitas – construita in sec. V – lea),
Agios Nikolaos (case din lemn si ruine),
Neos Marmaras – un port superb (posibilitati de pescuit)
la sud se afla Porto Koufo pot fi vizitate ruinele unei cetati din perioada antica.
Cu siguranta aici puteti realiza ca fiecare loc pe care il vizitati este diferit, unic.

Athos este peninsula estica cea mai incantatoare din Halkidiki. Arealul muntelui Athos, numit si Agio Oros (Muntele Sfant) este renumit prin numarul mare de manastiri (cea mai veche este Biserica Protaton construita in sec. X – lea) si este dedicat in totalitate pentru rugaciune si cultul in Dumnezeu. Vizita manastirilor este permisa numai barbatilor.
Muntele Athos care domina regiunea are o inaltime maxima de 2033m, iar varful golas pare a atinge cerul, in timp ce vaile impadurite creaza un areal natural unic.
Din Halkidiki se pot organiza excursii spre:
Muntele Athos,
Muntele Olimp,
Dion,
Turul Sithoniei,
Salonic,
croaziere la insulele Sporades,
Meteora,
insula Amouliani,
jeep safari etc.Tabel preturi atasat ofertei

Tabel foto
click pentru marire


Perioada Durata Masa Tip camera Pret

Rezerva sau cere detalii suplimentare 'Rezervarea' nu este ferma si nu implica obligatii din partea solicitantului. Te rugam sa ne comunici cat mai multe detalii despre vacanta dorita pentru a putea sa raspundem la obiect. Ideal ar fi sa verifici cu atentie numarul de telefon si adresa de email inainte de trimitere - deoarece este nevoie de detalii suplimentare in anumite cazuri pentru a va trimite oferta care sa vi se potriveasca

Nr de telefon 031.226.33.25Suna acum la 031.226.33.25 L-V 09:30 - 18:00
*
Minim 10 caractere
* Nume:
Ex.: Popescu
* Prenume:
Ex.: Mihai
* Telefon:
Ex.: 0728.000.000
* Email:
Ex.: popescu.mihai@yahoo.com
* Sunt de acord cu termenii si conditiile
Campurile marcate cu asterisc (*) sunt obligaorii

Info & precizari (disclaimer)


Continut ofertei este valabil la data introducerii acesteia. Datorita specificului industrie de turism ofertele se pot schimba foarte des si nu pot fi actualizate in timp util.

Informatiile finale sunt cele obtinute de la consilierii nostri, care mentioneaza in cadrul discutiilor detalii importante pe baza carora se poate lua decizia optima
 

Tags


Linkuri rapide

CallCenter
031.226.33.25
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata